Thaw the dough first. Wash the chicken fillet, dry it, cut into small pieces. Peel the onions, rinse and cut into small cubes. Peel the garlic and pass through a press. Rinse the eggs thoroughly and dry. After this, hard-boil two eggs and chop them. Grate the hard cheese and rinse the greens for serving with water. Also prepare a frying pan, baking sheet and parchment paper.
Тесто предварительно разморозьте. Куриное филе промойте, просушите, нарежьте небольшими кусочками. Репчатый лук очистите, сполосните и нарежьте мелкими кубиками. Чеснок почистите и пропустите через пресс. Яйца тщательно промойте, обсушите. После этого два яйца отварите вкрутую и измельчите. Твердый сыр натрите на терке, а зелень для подачи сполосните водой. Также подготовьте сковороду, противень и пергаментную бумагу.
Prepare the vol-au-vents. Roll out one layer of dough, sprinkle with flour, then, using a culinary ring, cut out 9 identical circles from it. Repeat the same with the second layer of dough. Set half of the circles aside, and cut out the middle of the remaining circles, leaving a ring. Line a baking sheet with a sheet of parchment paper and place dough circles on top. Next, place the prepared rings on them and press lightly. Break the egg into a separate container, beat lightly, and then brush the vol-au-vents with it. Place them in the oven for 20-25 minutes at 200 degrees.
Приготовьте волованы. Один пласт теста раскатайте, присыпав мукой, после чего, используя кулинарное кольцо, вырежьте из него 9 одинаковых кружочков. То же самое повторите со вторым пластом теста. Половину кружочков отложите в сторону, а у оставшихся вырежьте середину, оставляя кольцо. Противень застелите листом пергаментной бумаги, сверху выложите кружочки из теста. Далее выложите на них подготовленные кольца, слегка прижмите. В отдельную емкость разбейте яйцо, слегка взбейте, а затем смажьте им волованы. Поставьте их в духовку на 20-25 минут при температуре 200 градусов.
Start preparing the filling. Pour vegetable oil into a frying pan and place it on the fire to heat up. When the pan is hot, add chopped onion. Lightly fry the vegetable, stirring, then add pieces of chicken fillet. Season the ingredients with salt, pepper, paprika and mix thoroughly. Cook the filling for another 5 minutes until the chicken is completely cooked. Then remove the pan from the heat, add the grated cheese to the ingredients and stir.
Начните приготовление начинки. На сковороду налейте растительное масло, поставьте ее на огонь разогреваться. Когда сковорода разогреется, выложите измельченный лук. Слегка обжарьте овощ, помешивая, после чего выложите кусочки куриного филе. Ингредиенты посолите, поперчите, посыпьте паприкой и тщательно перемешайте. Готовьте начинку еще 5 минут до полного приготовления курицы. Затем снимите сковороду с огня, добавьте к ингредиентам тертый сыр и перемешайте.
Finish cooking. Place the sprats in a deep bowl and drain the oil. After this, add chopped chicken eggs and garlic to the fish. Mash the ingredients thoroughly with a fork, and then stir until smooth.
Закончите приготовление. В глубокую миску выложите шпроты, масло слейте. После этого добавьте к рыбе измельченные куриные яйца и чеснок. Тщательно разомните ингредиенты вилкой, а после перемешайте до однородности.
Assemble the dish. Divide the finished vol-au-vents into 3 parts. Fill the first three “baskets” with chicken and cheese filling. Fill the second part of the vol-au-vents with sprat and egg salad. Fill the remaining “baskets” with cream cheese and place red caviar on top.
Соберите блюдо. Готовые волованы разделите на 3 части. Первые три «корзиночки» наполните начинкой из курицы с сыром. Вторую часть волованов заполните салатом из шпрот и яиц. Оставшиеся «корзиночки» наполните сливочным сыром, сверху выложите красную икру.
Place the delicious vol-au-vents on rectangular plates - three “baskets” with different fillings per plate. Garnish the finished dish with dill, then serve.
Аппетитные волованы переложите на прямоугольные тарелки — по три «корзиночки» с разными начинками на одну тарелку. Готовое блюдо украсьте зеленью укропа, после чего подайте к столу.