Thaw the pork legs, soak in cold water for 2 hours, then scrape, rinse and chop into pieces. Open a can of peas. Peel and wash the vegetables. Wash the dill and chop coarsely. Pass the garlic through a press. Prepare forms for jellied meat.
Разморозьте свиные ножки, замочите в холодной воде на 2 часа, затем поскоблите, промойте и разрубите на несколько частей. Откройте банку с горошком. Очистите и помойте овощи. Промойте укроп и крупно порежьте. Пропустите чеснок через пресс. Приготовьте формы для холодца.
Boil meat and vegetables for jellied meat. Place the legs in a saucepan, add water (5 cm above the meat), place over high heat and bring to a boil. Then reduce the heat, cover and simmer for 3 hours. Then add the whole onions and carrots and cook for another 1.5 hours. Then add garlic, peppercorns, bay leaf, dill, salt and cook for another 30 minutes. Remove the meat and carrots and let them cool.
Сварите мясо и овощи для холодца. Выложите ножки в кастрюлю, залейте водой (на 5 см выше мяса), поставьте на сильный огонь и доведите до кипения. Затем уменьшите огонь, накройте крышкой и варите в течение 3 часов. Затем добавьте целиком лук и морковь и варите еще 1,5 часа. Потом добавьте чеснок, перец горошком, лавровый лист, укроп, посолите и варите еще 30 минут. Достаньте мясо и морковь и дайте им остыть.
Prepare jellied meat. Remove skin, bones and excess fat from the meat and chop finely. Chop the carrots. Strain the broth through a sieve. Place finely chopped pork legs, carrots, peas in a jellied dish, pour in broth, cover with a lid and refrigerate for 8 hours.
Приготовьте холодец. Очистите мясо от шкуры, костей, лишнего жира и мелко нарежьте. Нарежьте морковь. Процедите бульон через сито. Выложите в форму для холодца мелко нарезанные свиные ножки, морковь, горошек, залейте бульоном, закройте крышкой и поставьте в холодильник на 8 часов.
Serve jellied pork legs with mustard.
Подавайте холодец из свиных ножек с горчицей.