Thaw the chicken liver in advance.
Заранее разморозьте куриную печень.
Boil buckwheat in lightly salted water. Be careful not to overcook the cereal until smooth.
Отварите гречку в слегка подсоленной воде. Следите за тем, чтобы крупа не переварилась до однородной массы.
Transfer the chicken liver to a heated frying pan. If desired, pre-cut it into small or medium pieces. Chop the onion and add to the liver. Fry them together over medium heat.
Куриную печень переложите на разогретую сковороду. По желанию предварительно нарежьте ее на маленькие или средние кусочки. Измельчите репчатый лук и добавьте к печенке. Обжаривайте их вместе на среднем огне.
Add butter to the liver, stir well so that the butter melts and evenly nourishes the liver. Leave covered for 5-10 minutes.
Добавьте к печени сливочное масло, хорошо размешайте, чтобы масло растаяло и равномерно напитало печень. Оставьте под крышкой на 5-10 минут.
Add salt and pepper to the liver. Place the finished buckwheat in the frying pan with the liver, mix well and leave to simmer under the lid for another 5-8 minutes. If desired, add a little paprika or turmeric for spice.
Добавьте соль и перец к печенке. Готовую гречку отправьте в сковороду к печенке, хорошо перемешайте и оставьте потомиться под крышкой еще на 5-8 минут. По желанию добавьте немного паприки или куркумы для пряности.
Transfer the finished buckwheat with liver to serving plates. If desired, garnish the dish with cherry tomatoes and fresh herbs.
Готовую гречку с печенью переложите на тарелки для подачи. По желанию украсьте блюдо помидорами черри и свежей зеленью.