Wash the pork tongue under running water. Wash the onions and peel them. Wash the parsley root and let the water drain. Wash the carrots and peel them. Prepare a slow cooker and forms for jellied meat.
Помойте свиной язык под проточной водой. Помойте лук, очистите от шелухи. Помойте корень петрушки, дайте воде стечь. Помойте морковь, очистите. Подготовьте мультиварку и формы для холодца.
Boil your tongue. Place the pork tongue in the multicooker bowl. Fill with water. Set the "Jellied" mode. After the water boils, remove the resulting foam and add whole vegetables to the meat - onions, carrots and parsley root. Leave the broth to simmer for 1 hour 45 minutes. Then add salt and bay leaf. Cook for another 15 minutes. Remove the tongue from the multicooker, peel and cut into small pieces. Cut the carrots into cubes.
Отварите язык. Поместите свиной язык в чашу мультиварки. Залейте водой. Выставьте режим "Холодец". После закипания воды снимите образовавшуюся пену и добавьте к мясу цельные овощи — лук, морковь и корень петрушки. Оставьте бульон вариться на 1 час 45 минут. После посолите и добавьте лавровый лист. Варите еще 15 минут. Достаньте язык из мультиварки, очистите и порежьте на небольшие кусочки. Морковь нарежьте кубиками.
Prepare jellied tongue. Strain the broth and divide into 2 parts. Return one part to the multicooker bowl and heat in the “Multi-cook” mode at 100 degrees. Pour gelatin into the second part and mix thoroughly. Pour into the broth in the slow cooker. Place pieces of tongue and carrot cubes on the bottom of a suitable container. Pour the resulting broth over everything, let cool and put in the refrigerator to harden for 4 hours.
Приготовьте холодец из языка. Процедите бульон и разделите на 2 части. Одну часть верните в чашу мультиварки и разогрейте в режиме "Мультиповар" на 100 градусах. Во вторую часть высыпьте желатин и тщательно перемешайте. Влейте к бульону в мультиварке. Выложите на дно подходящей емкости кусочки языка и кубики моркови. Залейте все полученным бульоном, дайте остыть и поставьте в холодильник застывать на 4 часа.
Make the aspic in a regular salad bowl or cake pan. By turning the jellied meat upside down on a plate, you will get interesting patterns on its surface. Serve the jellied meat with fresh black bread and spicy mustard.
Сделайте заливное в обычном салатнике или форме для выпечки кекса. Перевернув холодец на блюдо вверх дном, получите интересные узоры на его поверхности. К холодцу подайте свежий черный хлеб и острую горчицу.