Wash, dry, peel and separate the beef shank, chicken carcass and pork ears into several parts. Peel the carrots, parsley root and onion, rinse and cut into 4-6 pieces. Wash and dry the dill. Prepare the pressure cooker.
Промойте, просушите, очистите и разделите на несколько частей говяжью голяшку, куриную тушку и свиные уши. Морковь, корень петрушки и лук очистите, промойте и разрежьте на 4-6 частей. Укроп промойте и просушите. Подготовьте скороварку.
Cook the meat. Soak all the meat products in a bowl for 3 hours, then place them in a pressure cooker, pour in water to cover the meat, add roots, spices and salt. Turn on the pressure cooker and leave the lid open. Bring to a boil, skim off the foam and reduce the cooking temperature, close the lid and cook for 2 hours.
Сварите мясо. В миске замочите все мясные продукты на 3 часа, затем выложите их в скороварку, налейте воду, чтобы она покрыла мясо, добавьте коренья, специи и соль. Включите скороварку, крышку оставьте открытой. Доведите до кипения, снимите пену и уменьшите градус приготовления, закройте крышку и варите в течение 2 часов.
Collect the jellied meat. After time has passed, turn off the pressure cooker and remove the meat and roots from it. Separate the meat from the bone and cut into small pieces, strain the broth through cheesecloth. Place the meat in the mold, pour in the broth, and refrigerate until solidified, about 6-8 hours.
Соберите холодец. По прошествии времени выключите скороварку, достаньте из нее мясо и коренья. Мясо отделите от кости и нарежьте мелкими кусками, бульон процедите через марлю. В форму выложите мясо, залейте бульон, поставьте в холодильник до застывания примерно на 6-8 часов.
Place the jellied meat upside down on a plate and garnish with a sprig of dill.
Холодец выложите на тарелку вверх дном и украсьте веточкой укропа.