Rinse the beef under running water and chop into small pieces. Peel the onions and rinse. Wash the carrots and peel them. Peel the garlic. Boil the water. Boil chicken eggs, peel and cut into halves. Wash the parsley and set aside two sprigs for serving. Choose suitable forms for freezing the jellied meat.
Промойте говядину под проточной водой, разрубите на небольшие части. Репчатый лук очистите от шелухи и ополосните. Помойте морковь, очистите. Очистите чеснок. Вскипятите воду. Сварите куриные яйца, очистите и порежьте на половинки. Петрушку помойте, отложите две веточки для подачи. Подберите подходящие формы для застывания холодца.
Boil meat with vegetables. Place the beef pieces tightly in the pan. Pour boiling water over the meat and place over high heat. When boiling, drain all the water along with the foam. Rinse the contents of the pan and fill with cold water so that it covers the meat by 3 fingers. After boiling, cook over low heat for 4 hours. Add peeled whole onions, carrots, garlic, peppers, bay leaves, cloves and salt. Cook for another 1 hour over medium heat. Remove the meat and vegetables and strain the broth.
Сварите мясо с овощами. Плотно уложите говяжьи части в кастрюлю. Залейте мясо кипятком и поставьте на сильный огонь. При закипании слейте всю воду вместе с пеной. Промойте содержимое кастрюли и залейте холодной водой так, чтобы она покрывала мясо на 3 пальца. После закипания варите на медленном огне 4 часа. Добавьте очищенные цельные лук, морковь, чеснок, перец, лавровый лист, гвоздику и соль. Варите еще 1 час на среднем огне. Достаньте мясо и овощи, процедите бульон.
Prepare jellied meat. Separate the meat from the bones and chop into fibers and small pieces. Cut the carrots into slices. Place the pieces of meat in a suitable container or molds. Top with carrot slices, egg halves and parsley. Pour the strained broth over everything. Let cool and refrigerate for 3-4 hours until completely set.
Приготовьте холодец. Отделите мясо от костей и измельчите на волокна и маленькие кусочки. Нарежьте морковь кружочками. Выложите кусочки мяса в подходящую емкость или формочки. Сверху выложите кусочки моркови, половинки яиц и петрушку. Залейте все процеженным бульоном. Дайте остыть и уберите в холодильник на 3-4 часа до полного застывания.
Serve the jellied meat garnished with sprigs of fresh parsley.
Подавайте холодец, украсив веточками свежей петрушки.