Prepare ingredients for fish cutlets. Peel the onion and cut into quarters of rings. Cut the loaf pulp into small pieces, cover with cold water for 10 minutes. Fillet the fish.
Подготовьте продукты для рыбных котлет. Лук почистите, нарежьте четвертинками колец. Мякоть батона нарежьте на небольшие кусочки, залейте холодной водой на 10 минут. Разделайте рыбу на филе.
Prepare the roast. Fry the onions in oil until light golden brown. Transfer to a separate bowl and cool.
Подготовьте зажарку. Репчатый лук обжарьте в масле до легкого золотистого цвета. Переложите в отдельную миску, остудите.
Prepare the minced meat. Grind the pollock through a meat grinder along with the loaf, fried onions, and butter. Salt and pepper. Add the egg, add starch. Mix thoroughly. Place in the refrigerator for half an hour.
Подготовьте фарш. Минтай измельчите через мясорубку вместе с батоном, обжаренным луком, сливочным маслом. Посолите, поперчите. Добавьте яйцо, всыпьте крахмал. Тщательно перемешайте. Уберите на полчаса в холодильник.
Prepare fish cutlets from pollock. Make cutlets from minced meat. Roll in breadcrumbs. Place in a frying pan with vegetable oil. Fry until golden brown.
Приготовьте рыбные котлеты из минтая. Сделайте из фарша котлеты. Обваляйте в панировочных сухарях. Выложите на сковороду с растительным маслом. Жарьте до золотистого цвета.
Serve pollock fish cutlets with a side dish of boiled rice or potatoes.
Подавайте рыбные котлеты из минтая с гарниром из отварного риса или картофеля.