Completely defrost the cherries and drain the resulting juice. If necessary, remove the pits. Remove the butter from the refrigerator. Prepare a toaster and the necessary utensils: a serving plate, a saucepan, a bowl, a knife and spoons for cooking.
Полностью разморозьте вишню и слейте образовавшийся сок. При необходимости удалите косточки. Сливочное масло достаньте из холодильника. Подготовьте тостер и нужную посуду: тарелку для подачи, сотейник, миску, нож и ложки для готовки.
Prepare the cherries. Place the cherries in a saucepan, mix with half the sugar and leave for half an hour. Then drain the juice into a separate bowl. Add the remaining sugar and bring the cherries to a boil.
Подготовьте вишню. Выложите вишню в сотейник, смешайте с половиной сахара и оставьте на полчаса. Затем слейте сок в отдельную миску. Добавьте оставшийся сахар и доведите вишню до кипения.
Start assembling the toast. Toast the bread slices and brush them with butter. Place cherries on slices of bread and sprinkle with cinnamon and powdered sugar.
Приступите к сборке тостов. Подсушите ломтики хлеба в тостере и смажьте их сливочным маслом. Разложите вишню на ломтиках хлеба, посыпьте корицей и сахарной пудрой.
Rosemary sprigs will decorate the toast and make it look more festive.
Веточки розмарина украсят тосты и сделают их вид более праздничным.