Wash the dill, dry and finely chop, set aside a little for decoration. Grate the cheese on a fine grater. Wash the jar of cod liver, open it, and drain the liquid.
Помойте укроп, обсушите и мелко порежьте, отложите немного для украшения. Натрите на мелкой терке сыр. Банку с печенью трески помойте, откройте, слейте жидкость.
Make some toast. Toast the loaf slices in the toaster for 30 seconds. Then place the cod liver on the finished toast and spread with a fork.
Сделайте тосты. Подсушите ломтики батона в тостере в течение 30 секунд. Затем выложите на готовые тосты печень трески и распределите вилкой.
Prepare the filling. Grate the pickled cucumber coarsely and place on top of the cod. Then mix grated cheese with chopped dill and mayonnaise. Place the cheese and dill mixture on top of the pickles. Serve the toast cold.
Подготовьте начинку. Натрите крупно соленый огурец и выложите поверх трески. Затем смешайте тертый сыр с нарезанным укропом и майонезом. Выложите смесь из сыра и укропа поверх соленых огурцов. Подавайте тосты холодными.
Garnish toast with cod liver with finely chopped dill.
Украсьте тосты с печенью трески мелко нарезанной зеленью укропа.