Remove the butter from the package. Place the liver in a deep container, pour the cream into a glass, peel the garlic and place in a plate. Pour salt and pepper into containers.
Вытащите из упаковки сливочное масло. Печень разместите в глубокой таре, сливки вылейте в стакан, почистите чеснок и разместите в тарелке. Соль и перец насыпьте в тары.
Melt 100 g of butter in a frying pan and place the cleaned and washed liver there. Fry over medium heat, trying not to dry out the liver. Add the remaining oil and fry for 20 minutes.
В сковороде растопите 100 г сливочного масла и выложите туда же очищенную и промытую печень. Жарьте на среднем огне, пытайтесь не пересушить печень. Добавьте оставшееся масло и жарьте 20 минут.
Transfer the finished liver to a blender and mix, then pour in the cream and add salt, pepper and beat until smooth.
Готовую печень переложите в блендер и перемешайте, затем влейте сливки и добавьте соль, перец и взбейте до однородной массы.
Serve the pate in a flat plate with the greens on top.
Подавайте паштет в плоской тарелке сверху разместив зелень.