Prepare all ingredients. Gut the mackerel, remove the head, fins and backbone.
Подготовьте все ингредиенты. Скумбрию выпотрошите, Уберите голову, плавники и хребет.
Season the fillet with salt and pepper, sprinkle with thyme and lemon zest, and sprinkle with lemon juice. Top each fillet with a slice of bacon and a block of mozzarella.
Филе посолите, поперчите, посыпьте тимьяном и цедрой лимона, сбрызните лимонным соком. На каждое филе выложите по ломтику бекона и бруску моцареллы.
Roll into a roll, secure with a toothpick, place in a mold and sprinkle with vegetable oil. Bake in the oven at 180°C for 10-15 minutes.
Сверните в рулет, зафиксируйте зубочисткой, выложите в форму и сбрызните растительном маслом. Запекайте в духовке при 180 °С в течение 10-15 минут.
For lecho, cut carrots, bell peppers of two colors, onions and garlic into medium cubes. Chop the chili pepper to taste.
Для лечо морковь, болгарский перец двух цветов, репчатый лук и чеснок нарежьте средними кубиками. По вкусу нарежьте перец чили.
Fry everything in vegetable oil, add tomatoes in their own juice, a little thyme, sugar and salt, lemon zest and juice, and simmer. Add parsley at the end.
Обжарьте все на растительном масле, добавьте томаты в собственном соку, немного тимьяна, сахара и соли, цедру и сок лимона, протушите. В конце добавьте петрушку.
Serve mackerel with lecho.
Подавайте скумбрию с лечо.