Prepare all ingredients. Rinse raw broccoli well under running water.
Подготовьте все ингредиенты. Хорошо промойте сырую брокколи под проточной водой.
Finely chop the broccoli. You can use a vegetable chopper.
Мелко нарежьте брокколи. Можно использовать измельчитель для овощей.
Grate the carrots and apple. Add to bowl with broccoli and stir. Add pomegranate seeds.
Натрите на терке морковь и яблоко. Добавить в миску с брокколи и перемешайте. Добавьте зерна граната.
Finely chop the cilantro or other greens. Add to salad and stir.
Мелко нарежьте кинзу или другую зелень. Добавьте в салат и перемешайте.
Prepare the sauce. In a separate bowl, combine water, olive oil, mustard, balsamic vinegar, agave syrup or other syrup. Serve the sauce on its own or toss with salad.
Приготовьте соус. В отдельной миске смешайте воду, оливковое масло, горчицу, бальзамический уксус, сироп агавы или другой сироп. Подавайте соус отдельно или перемешайте с салатом.
Place the salad in portions in a bowl. Garnish the dish with pumpkin seeds, sunflower seeds and fresh pomegranate. Add salt and pepper to taste. Bon appetit!
Выложите салат порционно в миску. Украсьте блюдо семенами тыквы, подсолнечника и свежим гранатом. Добавьте соль и перец по вкусу. Приятного аппетита!