Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Place honey in a saucepan, add sugar and grated ginger. Place the saucepan over medium heat until the honey dissolves and becomes liquid, but do not bring it to a boil. Remove from heat and cool in a water bath so that the temperature does not exceed 40 °C.
Мед выложите в сотейник, добавьте сахар и тертый имбирь. Поставьте сотейник на средний огонь, чтобы мед растворился и стал жидким, но не доводите его до кипения. Снимите с нагрева и остудите на водяной бане так, чтобы температура была не выше 40 °С.
Mix all the flour, salt, baking powder, spices and cocoa powder. Stir the butter into the flour until a butter-flour crumb forms. Add ginger honey and egg. Knead into a homogeneous, smooth dough. Wrap it in cling film and put it in the refrigerator for 30 minutes.
Смешайте всю муку, соль, разрыхлитель, специи и какао-порошок. Вмешайте в муку сливочное масло до образования масляно-мучной крошки. Добавьте имбирный мед и яйцо. Вымесите однородное гладкое тесто. Заверните его в пищевую пленку и уберите в холодильник на 30 минут.
Dust the work surface with flour, roll out the dough to a thickness of 4-5 mm, cut out the gingerbread cookies using cutters and place them on a baking sheet lined with parchment.
Подпылите мукой рабочий стол, раскатайте тесто толщиной 4-5 мм, вырежьте при помощи формочек пряники и переложите их на противень, застеленный пергаментом.
Set the oven to preheat at 190°C in convection mode. Place the cookies in the oven. Bake for 7-9 minutes until the dough changes color slightly and the dough is firm.
Поставьте духовку на прогрев на 190 °С в режиме конвекции. Поставьте печенье в духовку. Выпекайте в течение 7-9 минут до легкого изменения цвета и уплотнения теста.
Cool the gingerbread cookies completely and decorate them with icing and sprinkles.
Полностью охладите пряники и украсьте их глазурью и посыпками.