Thaw the chicken wings in advance.
Заранее разморозьте куриные крылья.
Place the wings in a deep bowl. Add ketchup or tomato sauce, salt, pepper, lemon juice and spices. Mix thoroughly and let the wings sit in the marinade for 10-15 minutes.
Крылья поместите в глубокую посуду. Добавьте к ним кетчуп или томатный соус, соль, перец, лимонный сок и специи. Тщательно перемешайте, дайте настояться крыльям в маринаде 10-15 минут.
Place the marinated wings in a heated frying pan with the addition of vegetable oil. Fry on each side until lightly browned.
Крылья в маринаде выложите на разогретую сковороду с добавлением растительного масла. Обжаривайте с каждой стороны до яркой румяной корочки.
Transfer the finished wings to a serving plate. Garnish the wings with fresh chopped herbs and chopped cherry tomatoes.
Готовые крылышки переложите на тарелку для подачи. Украсьте крылья свежей измельченной зеленью и нарезанными помидорами черри.
Serve hot wings with sauces in a separate container, such as ketchup, cheese sauce, garlic sauce, and sweet and sour sauce.
Подайте к горячим крылышкам соусы в отдельной емкости, например кетчуп, сырный соус, чесночный соус и кисло-сладкий соус.