Prepare the necessary ingredients. Remove scales from the fish, rinse under running water, and dry with a paper towel. Wash the lemon, we will need half.
Приготовьте необходимые ингредиенты. Рыбу очистите от чешуи и промойте под проточной водой, обсушите бумажным полотенцем. Лимон помойте, нам понадобится половина.
Wash the potatoes and carrots and let them cook.
Картофель и морковь помойте и поставьте вариться.
Cut the fish into small portions. Salt and pepper. Whisk the milk and eggs in a bowl with a fork.
Рыбу порежьте на небольшие порционные кусочки. Посолите, поперчите. Взбейте вилкой в миске молоко и яйца.
Dip each piece of fish alternately into the flour, then into the egg mixture, and then into the breadcrumbs.
Каждый кусочек рыбы поочередно обмакивайте в муку, затем в яичную смесь и потом в панировочные сухари.
Pour oil into a frying pan and put on fire. Once the oil is hot, fry the fish, turning every 3 minutes. And so on until ready
Налейте в сковороду масло и поставьте на огонь. Как масло нагреется, обжарьте рыбу, переворачивая каждые 3 минуты. И так до готовности
Cut carrots, potatoes, sausage and pickles into small cubes. Mix 1 teaspoon of mustard with mayonnaise, add chopped vegetables and green peas to the resulting mixture. Mix everything well.
Нарежьте мелкими кубиками морковь, картошку, колбасу и соленые огурцы. Смешайте 1 чайную ложку горчицы с майонезом, в получившуюся смесь добавьте порезанные овощи и зеленый горошек. Все хорошо перемешайте.
Place the resulting salad in a square shape and press down with a spoon.
Переложите получившийся салат в квадратную форму, утрамбуйте ложкой .
Place the pieces of fish beautifully on a dish, carefully remove the form from the salad, and garnish with herbs.
Красиво выложите кусочки рыбы на блюдо, с салата аккуратно снимите форму, украсьте зеленью.