Place all ingredients on the table for easy preparation.
Выложите все ингредиенты на стол для удобства приготовления.
In a small saucepan or bowl, combine sugar and liquid honey. Melt the mixture over low heat until it becomes a syrup.
В небольшой кастрюле или миске смешайте сахар и жидкий мед. Растопите смесь на медленном огне до состояния сиропа.
Separate the egg white from the yolk and beat the white in a dry, deep bowl until stiff peaks form.
Отделите яичный белок от желтка и взбейте белок в сухой глубокой емкости до устойчивых пиков.
Stirring constantly, add the beaten egg white to the honey syrup.
Постоянно помешивая, добавьте в медовый сироп взбитый яичный белок.
Grease the mold with vegetable oil, cover with baking paper and grease again with vegetable oil. Place the nuts on the paper and fill with the prepared mixture. Leave the turron in the refrigerator until completely set.
Форму смажьте растительным маслом, застелите бумагой для выпечки и еще раз смажьте растительным маслом. На бумагу выложите орехи и залейте приготовленной смесью. Оставьте туррон в холодильнике до полного застывания.
Cut the finished turron into strips, sprinkle with powdered sugar and serve.
Готовый туррон разрежьте на полоски, посыпьте сахарной пудрой и подавайте к столу.