Thinly slice the sausage, ham and meat. Remove the serving plate. Wash the tomato and lettuce leaves.
Тонко нарежьте колбасу, ветчину и мясо. Достаньте сервировочную тарелку. Помидор и листья салата помойте.
Prepare the decoration for the meat plate. To do this, cut off the top of the tomato with a knife, then continue to cut the peel in a spiral all the way to the bottom. Roll the resulting tape to the very end. Turn it over.
Подготовьте украшение для мясной тарелки. Для этого срежьте верхушку помидора ножом, затем продолжите срезать кожуру по спирали до самого низа. Сверните получившуюся ленту в рулон до самого конца. Переверните.
Place the first type of sausage on a serving plate, then the ham.
На сервировочную тарелку выложите первый вид колбасы, затем – ветчину.
Then add pieces of dry-cured meat and lettuce.
Затем положите кусочки сыровяленого мяса и лист салата.
Then place the carbonade and the second type of sausage on a plate, forming them into a circle.
Затем выложите на тарелку карбонад и второй вид колбасы, сформировав из них круг.
Place a tomato rosette in the middle of the plate.
В середину тарелки положите розочку из помидора.
Serve the finished meat plate to the table.
Готовую мясную тарелку подавайте к столу.