Boil the rabbit meat.
Отварите мясо кролика.
Separate the meat from the bones and cut it into cubes.
Отделите мясо от костей и нарежьте его кубиками.
Cut the onion into cubes, grate the cheese on a coarse grater, and chop the nuts not very finely.
Нарежьте лук кубиками, сыр натрите на крупной терке, орехи порубите не очень мелко.
Take a transparent salad bowl and place onions on the bottom. Spread this layer with sour cream.
Возьмите прозрачный салатник и уложите на дно лук. Промажьте этот слой сметаной.
Next, lay out a layer of meat, which is coated with sour cream in the same way.
Далее выложите слой мяса, который таким же образом промажьте сметаной.
Place the next layer of nuts, which are also coated with sour cream.
Следующим слоем разложите орехи, которые тоже промажьте сметаной.
Sprinkle grated cheese on top.
Посыпьте сверху тертым сыром.
Before serving, garnish the dish with fresh herbs.
Перед подачей на стол украсьте блюдо свежей зеленью.