Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour approximately 700 grams of water into the pan. Place a can of peas in a saucepan and place on the stove to cook. Cook for about 10 minutes after boiling. Add bay leaf.
Налейте в кастрюлю примерно 700 граммов воды. Выложите банку горошка в кастрюлю и поставьте на плиту варится. Варите примерно 10 минут после закипания. Добавьте лавровый лист.
Grate the carrots and cut the onion into cubes. Fry the vegetables in a frying pan without oil for about 7-10 minutes.
Натрите на терке морковь, лук нарежьте кубиками. Обжаривайте овощи на сковородке без масла примерно 7-10 минут.
Add the frying mixture to the pan with the green peas.
Добавьте зажарку в кастрюлю к зеленому горошку.
Open a can of sprat in the tomato and add to the pan. Wait until it boils and turn off the heat.
Откройте банку кильки в томате и добавьте в кастрюлю. Дождитесь закипания и выключите огонь.
Decorate the dish with herbs.
Украсьте блюдо зеленью.