Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Trim the flesh from the chicken breast and cut it into small pieces.
Обрежьте мякоть с куриной грудки, нарежьте ее небольшими кусочками.
Grease the pan with oil, salt the chicken to taste and fry until done. Transfer the cooked chicken to a deep bowl.
Смажьте сковороду маслом, посолите курицу по вкусу и обжарьте до готовности. Переложите готовую курицу в глубокую миску.
Cut the onion into quarter rings and fry in a frying pan with butter until golden brown. Add Korean carrots to the onion and simmer for a couple of minutes. Add ketchup to the vegetables in the pan, stir and simmer for another couple of minutes. Place vegetable mixture in bowl with chicken.
Нарежьте луковицу четвертькольцами и обжарьте на сковороде с маслом до золотистого цвета. Добавьте к луковице корейскую морковь и тушите пару минут. Добавьте к овощам на сковороде кетчуп, перемешайте и тушите еще пару минут. Выложите овощную смесь в миску к курице.
Grate the cheese on a fine grater, add to the chicken and vegetables, stir.
Натрите сыр на мелкой терке, добавьте к курице и овощам, перемешайте.
Cut the pita bread into small squares. Place the filling on half of the pita bread, cover with the other half.
Нарежьте лаваш небольшими квадратиками. Выложите начинку на половинку лаваша, прикройте второй половинкой.
Fry the chickens in a greased frying pan for about half a minute on each side. It is necessary that they become crispy and acquire a golden color, and that the pita bread holds its shape.
Обжарьте курожки на сковороде, смазанной маслом, с каждой стороны примерно по полминуты. Нужно, чтобы они стали хрустящими и приобрели золотистый цвет, а лаваш держал форму.
The chickens are best eaten crispy while they are fresh.
Курожки лучше есть хрустящими, пока они свежие.