Thaw the yeast dough, divide it into 4 parts. Remove the butter from the refrigerator in advance.
Разморозьте дрожжевое тесто, разделите его на 4 части. Заранее достаньте из холодильника сливочное масло.
Roll out each piece of dough to the size of the baking sheet, make several punctures on each with a fork, bake in the oven at 200 ° C until golden brown.
Раскатайте каждый кусочек теста по размеру противня, сделайте на каждом по несколько проколов вилкой, выпекайте в духовке при 200 °С до румяной корочки.
Mix butter at room temperature with condensed milk and beat until smooth.
Масло комнатной температуры смешайте со сгущенным молоком и взбейте до однородности.
Spread the cream over each cake layer and sprinkle the crushed edges of the baked dough on top.
Промажьте кремом каждый корж, сверху посыпьте перемолотыми краешками запеченного теста.
Place the cake in the refrigerator for a couple of hours to soak before serving.
Уберите торт в холодильник на пару часов для пропитки перед подачей.