Pre-boil the potatoes, carrots and eggs. Let cool. Wash the chicken fillet and cut off the veins.
Предварительно отварите картофель, морковь и яйца. Дайте остыть. Промойте филе курицыи срежьте жилки.
Boil the chicken fillet for half an hour after the water boils.
Куриное филе отварите в течение получаса после закипания воды.
Take pickles and cut into small cubes.
Возьмите соленые огурцы и нарежьте на мелкие кубики.
Similarly, cut the boiled and peeled potatoes.
Аналогично нарежьте сваренный и очищенный картофель.
Peel the finished carrots and also cut into cubes.
Очистите готовую морковь от кожуры и также нарежьте кубиками.
Cut the eggs into small pieces.
Маленькими кусочками нарежьте яйца.
Cool the chicken fillet and chop it finely.
Остудите куриное филе и мелко его нарежьте.
Mix the crushed products in a deep container. Add sour cream to them.
Измельченные продукты смешайте в глубокой емкости. Добавьте к ним сметану.
Pepper and salt the salad. Stir.
Поперчите и посолите салат. Перемешайте.
Before serving, garnish the dish with parsley leaves.
Перед подачей украсьте блюдо листьями петрушки.