Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
First, prepare the dough by mixing all the ingredients into bowls. First mix with a spoon, then knead with your hands until the dough becomes elastic. Place it on a baking sheet 0.3-0.5 cm thick and give it any shape.
Первым делом приготовьте тесто, смешивая в миски все ингредиенты. Сперва перемешайте ложкой, затем вымешивайте руками, пока тесто не станет эластичным. Выложите его на противень толщиной 0,3-0,5 см, придайте любую форму.
Grease the resulting pizza base with mayonnaise and ketchup, then arrange the olives, sausage, mushrooms and tomatoes. Sprinkle grated cheese on top. If you have feta cheese, you can lay it out in small cubes without grating it.
Получившуюся основу для пиццы смажьте майонезом и кетчупом, затем разложите оливки, колбасу, грибы и помидоры. Сверху посыпьте тертым сыром. Если у вас сыр фета, то его можно раскладывать мелкими кубиками, не натирая.
Bake in an oven preheated to 200°C for 15-17 minutes until done.
Выпекайте в заранее разогретой до 200 °С духовке в течение 15-17 минут до готовности.
Serve the pizza beautifully on a large board where you can immediately cut it into slices.
Красиво подайте пиццу на большой доске на которой сразу можно нарезать ее кусочками.