Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Rinse the chicken breast and put it on the fire. Cook for about 40 minutes (depending on the size of the breast). Cool.
Куриную грудку промойте и поставьте на огонь. Варите около 40 минут (в зависимости от размера грудки). Остудите.
Wash the potatoes and carrots, cover the vegetables with water and cook until tender for about 30 minutes. Drain the water, cool and peel the vegetables.
Картофель и морковь помойте, залейте овощи водой и варите до готовности около 30 минут. Воду слейте, остудите и очистите овощи.
Boil the eggs hard. Cool and peel.
Яйца отварите вкрутую. Остудите и очистите.
Cut potatoes, carrots, chicken breast, eggs, pickles and onions into cubes.
Картофель, морковь, куриную грудку, яйца, соленые огурцы и лук нарежьте кубиком.
Mix all the ingredients in a dish, add peas, mayonnaise and salt. Mix everything thoroughly.
Смешайте все продукты в блюде, добавьте горошек, майонез и соль. Все тщательно перемешать.
Divide the salad into serving bowls.
Разложите салат порционно по тарелкам.