Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Chop the herbs and garlic. Stir them into the butter to make a homogeneous mixture, add salt. Roll the mixture onto foil or cellophane in the form of a sausage, roll it up and put it in the freezer for 30 minutes.
Измельчите зелень и чеснок. Вмешайте их в сливочное масло, чтобы получилась однородная смесь, посолите. Раскатайте смесь на фольгу или целлофан в виде колбаски, сверните и уберите в морозильник на 30 минут.
Cut the breast along the grain, but not all the way, and open it up. The end result is a “leaf” of chicken breast. Repeat this operation with the second breast.
Надрежьте грудку вдоль волокон, но не до конца, и раскройте ее. В итоге получается «лист» из куриной грудки. Повторите эту операцию и со второй грудкой.
Whisk the eggs in a bowl or plate.
Взболтайте яйца в миске или тарелке.
When the butter in the freezer is frozen, cut a piece of butter from the sausage and wrap it in a “sheet” of chicken breast.
Когда масло в морозильнике подморозится, отрежьте от колбаски кусок масла и заверните его в «лист» куриной грудки.
Roll the resulting “ball” of breast in flour, then dip it in the egg and breading. Repeat this procedure 3 times until the future cutlet is sealed well on all sides. This is important as butter may leak out.
Полученный «клубок» грудки обваляйте в муку, затем опустите в яйцо и в панировку. Повторите эту процедуру раза 3, пока будущая котлета не запечатается со всех сторон хорошо. Это важно, так как может вытечь сливочное масло.
Fry the cutlets on both sides in a frying pan with plenty of oil until golden for a few minutes. Then put them in the oven to finish cooking inside for 15 minutes at 180°C.
Обжарьте котлеты с обеих сторон в сковородке с большим количеством масла до золотистости в течение нескольких минут. Затем поставьте их в духовку доготавливаться внутри на 15 минут при температуре 180 °С.
Serve cutlets with side dish and herbs.
Подавайте котлеты с гарниром и зеленью.