Defrost the dough.
Разморозьте тесто.
For the filling, grind the nuts and garlic in a blender. Chop the arugula as finely as possible. Grate the cheese. Mix the filling with the egg.
Для начинки в блендере измельчите орехи и чеснок. Руколу нарежьте как можно мельче. Сыр натрите на терке. Смешайте начинку с яйцом.
Roll out the dough into an oblong shape. Place the filling in the middle. Make Christmas tree cuts along the edges of the dough.
Раскатайте тесто, придав ему продолговатую форму. Посередине выложите начинку. По краям теста сделайте надрезы «елкой».
Brush the pie with yolk and place it in the oven at 180°C for 30-40 minutes.
Смажьте пирог желтком и отправьте его в духовку на 180 °С на 30-40 минут.
Cool the pie slightly before serving.
Перед подачей чуть-чуть остудите пирог.