Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Grind the chicken breast in a blender or meat grinder. Add bread crumbs slightly soaked in water, egg, salt and pepper.
Куриную грудку измельчите в блендере или мясорубке. Добавьте чуть-чуть размокший в воде хлебный мякиш, яйцо, соль и перец.
Form meatballs from the resulting minced meat and place them in a baking dish greased with oil.
Из полученного фарша сформируйте фрикадельки, выложите их в форму для запекания, смазанную маслом.
Dilute sour cream with water, add salt and pepper. Pour the resulting sauce over the meatballs.
Сметану разведите водой, добавьте соль и перец. Получившимся соусом залейте фрикадельки.
Bake in an oven preheated to 170°C for 25 minutes.
Выпекайте в духовке, разогретой до 170 °С, в течение 25 минут.
Serve the meatballs with boiled rice as a side dish.
Подавайте фрикадельки с отварным рисом в качестве гарнира.