Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Sift the flour and add the cooled finely chopped butter. Add the egg and sugar and quickly knead the dough. Place it in the refrigerator for 30-40 minutes.
Просейте муку и добавить охлажденное мелко нарезанное масло. Добавьте яйцо и сахар, быстро замесите тесто. Положите его в холодильник на 30-40 минут.
Prepare the filling. Mix everything except fruit in a blender. Cut the peaches into small pieces.
Приготовьте начинку. Все, кроме фруктов, смешайте в блендере. Персики нарежьте мелкими кусочками.
Place the dough into a 25 cm diameter mold and spread it with your hands. Make sides 2-3 cm. Use a fork to go along the bottom, then lay out the peaches and berries. Pour the curd mixture on top and place in the oven for 45 minutes at 180°C.
В форму диаметром 25 см выложите тесто и распределите его руками. Сделайте бортики 2-3 см. Вилкой пройдитесь по дну, затем выложите персики и ягоды. Залейте сверху творожной смесью и поставьте в духовку на 45 минут при 180 °С.
Let the finished pie cool. Sprinkle with powdered sugar before serving.
Дайте готовому пирогу остыть. Перед подачей посыпьте сахарной пудрой.