Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Fry the minced meat in a dry frying pan. 2 minutes before cooking, add salt and pepper. Remove from stove.
Обжарьте фарш на сухой сковороде. За 2 минуты до готовности посолите и поперчите. Снимите с плиты.
Cut the pita bread into 2 equal parts. Place 3.5 tablespoons of minced meat on about 1/4 of the top of the pita bread. Cover this part with 1/4 of the other part of this pita bread. Roll up the samsa.
Разрежьте лаваш на 2 одинаковых части. На примерно 1/4 верхнюю часть лаваша положите 3,5 столовые ложки фарша. Накройте эту часть 1/4 другой частью этого лаваша. Сверните самсу.
Heat the pan for 1 minute and add the samsa. Fry on both sides for 1-2 minutes.
Разогрейте сковороду в течение 1 минуты и выложите самсу. Обжаривайте с двух сторон по 1-2 минуты.
Serve samsa with cheese or other sauce of your choice.
Подавайте самсу с сырным либо другим соусом по вашему вкусу.