Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Beat eggs with sugar with a mixer.
Миксером взбейте яйца с сахаром.
Melt the butter over low heat and add to the mixture of eggs and sugar, add soda, vanillin and salt. Mix with a mixer.
Растопите сливочное масло на маленьком огне и добавьте к смеси яиц и сахара, туда же добавьте соду, ванилин и соль. Перемешайте миксером.
Add flour in portions. Mix the resulting dough well.
Порционно добавляйте муку. Хорошо перемешайте получившееся тесто.
Preheat the waffle iron, grease it with oil and place a tablespoon of dough onto each pan. Fry for 4-5 minutes for each serving. Focus on the tanned color of your waffles.
Разогрейте вафельницу, смажьте ее маслом и по столовой ложке выкладывайте тесто на каждую форму. Обжаривайте по 4-5 минут на каждую порцию. Ориентируйтесь на загорелый цвет ваших вафелек.
Serve Viennese waffles with boiled condensed milk.
Подавайте венские вафли с вареной сгущенкой.