Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Melt the margarine, add kefir to it. Stir, add salt, soda and flour. Knead the dough. It should not stick to your hands.
Растопите маргарин, добавьте к нему кефир. Перемешайте, добавьте соль, соду и муку. Замесите тесто. Оно не должно прилипать к рукам.
For the filling, cut the pork into small cubes. Add potatoes cut into small cubes. Also chop the onion and add to the filling. Add salt, pepper and stir.
Для начинки нарежьте свинину небольшими кубиками. Добавьте картошку, нарезанную маленькими кубиками. Также нарежьте лук и добавьте к начинке. Посолите, поперчите и перемешайте.
Roll out the dough into a circle, add the filling and wrap the chicken. Next, place the chicken chicken on a baking sheet greased with margarine or butter and bake for 40 minutes at 180 degrees. 10 minutes before cooking, add a teaspoon of plain water to each chicken pot.
Раскатайте из теста кружок, положите начинку и заверните курник. Далее сложите курники на смазанный маргарином или маслом противень и выпекайте 40 минут при температуре 180 градусов. За 10 минут до готовности в каждый курник добавьте чайную ложку простой воды.
Serve the chicken chicken hot.
Подавайте курники горячими.