Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare the dough. Mix flour, sugar, softened butter and slaked soda in a bowl until smooth crumbs. Divide into two parts.
Приготовьте тесто. Муку, сахар, размягченное сливочное масло и гашеную соду смешайте в миске до однородной крошки. Разделите на две части.
Prepare the filling. Beat cottage cheese, eggs, sugar and vanillin with a blender until smooth.
Приготовьте начинку. Творог, яйца, сахар и ванилин взбейте блендером до однородности.
Place the first part of the crumbs on a baking sheet, then add our curd filling. Place the second part of the crumbs on top.
На противень выложите первую часть крошки, далее положите нашу творожную начинку. Сверху выложите вторую часть крошки.
Bake in a preheated oven at 180°C for 50-60 minutes. Cut into any shape you like.
Выпекайте в разогретой духовке при 180 °С в течение 50-60 минут. Нарежьте сочень любыми формами.
Sprinkle with powdered sugar before serving.
Перед подачей посыпьте сахарной пудрой.