Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the apples into small slices into a silicone mold.
Нарежьте небольшими дольками яблоки в силиконовую форму.
Sift the flour, add sugar, salt and soda, mix. Sprinkle three tablespoons of this mixture over the apples.
Просейте муку, добавьте сахар, соль и соду, перемешайте. Тремя ложками этой смеси посыпьте яблоки.
Beat the egg and add it to the remaining mixture. The result will be a dough with a strange loose-grated consistency. Place it on the apples and distribute. Place small pieces of butter on top of the dough; it will later melt and saturate the dough.
Взбейте яйцо, добавьте его в оставшуюся смесь. Получится тесто странной сыпуче-тертой консистенции. Выложите его на яблоки, распределите. Сверху на тесто выложите маленькие кусочки масла, оно позже растает и пропитает тесто.
Place the pie in an oven preheated to 180°C for 20-30 minutes.
Отправьте пирог в предварительно разогретую до 180 °С духовку на 20-30 минут.
Serve the pie hot with ice cream or cool with tea or coffee.
Подавайте пирог горячим с мороженым или остывшим с чаем или кофе.