Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Pour milk over gelatin and leave for 20 minutes.
Залейте желатин молоком и оставьте на 20 минут.
In a separate container, mix cottage cheese, sour cream and sugar.
В отдельной емкости смешайте творог, сметану и сахар.
Heat the gelatin with milk over low heat until completely dissolved. Combine gelatin with curd mixture and beat with a blender.
На медленном огне подогрейте желатин с молоком до полного растворения. Соедините желатин с творожной смесью и взбейте блендером.
Add fruits, berries and nuts to the mixture. Pour into molds and refrigerate for 1 hour. Then remove the dessert from the molds and decorate with grated chocolate.
Добавьте в смесь фрукты, ягоды и орехи. Разлейте по формочкам и уберите в холодильник на 1 час. Затем достаньте десерт из формочек и украсьте тертым шоколадом.
Before serving, garnish the dessert with grated nuts.
Перед подачей украсьте десерт тертыми орешками.