Prepare all ingredients.
Подготовьте все инргедиенты.
Add pasta water. Be sure to salt it first. Boil the pasta.
Поставьте воду для макарон. Обязательно предварительно посолите. Отварите макароны.
Heat up the frying pan. Fry the minced meat in vegetable oil.
Разогрейте сковородку. На растительном масле обжарьте фарш.
Add chopped onion, grated carrots and mix well
Добавьте нарезанный лук, натертую морковь и хорошо перемешайте
Fry covered for a few minutes and add the pureed tomatoes in their own juice. Add salt, add sweet paprika, mix everything well and simmer over low heat for 10 minutes.
Несколько минут обжарьте под крышкой и добавьте протертые томаты в собственном соку. Посолите, добавьте сладкую паприку, все хорошо перемешайте и тушите на маленьком огне минут 10.
Add the pasta to the pan and mix everything well.
Добавьте макароны в сковороду и все хорошо перемешайте.
Sprinkle parsley or dill on top and serve hot.
Посыпаем сверху петрушкой или укропом, подавайте горячим.