Prepare all ingredients.
Подготовьте все инргедиенты.
Place the minced meat in a deep bowl, break the egg into it.
Выложите фарш в глубокую миску, разбейте туда яйцо.
Grind the onions and carrots in a blender, place in a bowl with the minced meat
Измельчить в блендере лук и морковь, выложите в миску к фаршу
Salt and pepper to taste.
Посолите, поперчите по вкусу.
Beat the minced meat until it has an airy structure. Form minced meat into patties and roll them in breadcrumbs.
Отбейте фарш до воздушной структуры. Сформируйте котлетки из фарша, обваляйте их в панировочных сухарях.
Fry in a frying pan on both sides in heated vegetable oil.
Обжарьте на сковороде с двух сторон в разогретом растительном масле.
Cover the cutlets with a lid and simmer over low heat for 45-60 minutes.
Закройте крышкой котлетки, тушите на медленном огне 45-60 минут.
Serve with your favorite side dish: fresh vegetables, rice, buckwheat, and potatoes are perfect.
Подавайте с любимым гарниром: прекрасное подойдут и свежие овощи, и рис, и гречка, и картошечка.