Prepare all ingredients.
Подготовьте все инргедиенты.
Take 2 chicken thighs and carefully remove the skin.
Возьмите 2 бедрышка курицы, аккуратно очистите от кожи.
Take salt, preferably sea salt, and add salt to taste on both sides.
Возьмите берём соль, лучше морскую, и по вкусу посолите с обеих сторон.
Next, take ground black pepper and gently sprinkle on top for taste and aroma.
Далее возьмите перец чёрный молотый и аккуратно посыпьте сверху для вкуса и аромата.
Place the chicken on the grill, preferably at least 1200 watts. Preheat the grill for 3-5 minutes before installation. Fry the thighs for 5 minutes until crispy.
Положите курицу на гриль, желательно, чтобы гриль был не менее 1200 Вт. Перед укладкой разогрейте гриль в течение 3-5 минут. Пожарьте бедрышки в течение 5 минут до хрустящей корочки.
Next, take a tomato and cut it into thin slices, grate the hard cheese on a coarse grater and that’s it, lunch is ready, bon appetit.
Далее возьмите помидорку и нарежьте кружками тонко, натрите сыр твердых сортов на крупной тёрке и все, обед готов, приятного аппетита.
Before serving, you need to wait 2-3 minutes for the chicken to cool a little, you can decorate the plate with herbs.
Перед подачей на стол нужно выждать 2-3 минутки чтобы курица немного остыла, можно украсить тарелку зеленью.