Check all the necessary ingredients, prepare the work surface, soak the powdered gelatin with warm water in a ratio of 1:5 (10 g gelatin and 50 g water).
Проверьте все необходимые ингредиенты, подготовьте рабочую поверхность, замочите порошковый желатин теплой водой в пропорции 1:5 (10 г желатина и 50 г воды).
Grind the cookies into crumbs using a blender and mix with soft butter.
Печенье измельчите в крошку с помощью блендера и смешайте с мягким сливочным маслом.
Combine mascarpone and sugar in a bowl.
В миске соедините маскарпоне и сахар.
Beat the mascarpone and sugar with a stand mixer until smooth.
Взбейте маскарпоне и сахар стационарным миксером до однородности.
Add soaked gelatin to the cheese and beat until smooth.
Добавьте к сыру замоченный желатин и также взбейте до однородности.
Line the bottom of the cheesecake pan with cookies grated with butter.
Дно формы для чизкейка выложите печеньем, перетертым со сливочным маслом.
Pour the mascarpone cheese into the pan, reserving some for the chocolate layer.
Залейте в форму сыр маскарпоне, оставив немного сыра для шоколадного слоя.
Even out the cheese filling.
Выровняйте сырную начинку.
Prepare the chocolate cheesecake layer. To do this, melt the chocolate in a water bath and mix with milk. Place the chocolate layer on top of the cheese layer in the pan.
Приготовьте шоколадный слой для чизкейка. Для этого растопите шоколад на водяной бане и смешайте с молоком. Выложите шоколадный слой на сырный слой в форме.
Place the remaining mascarpone on the remaining chocolate layer. Place the cheesecake in the refrigerator for 2 hours. Cheesecake is ready!
На шоколадный слой оставшийся выложите оставшийся маскарпоне. Уберите чизкейк на 2 часа в холодильник. Чизкейк готов!