Prepare all ingredients.
Подготовьте все инргедиенты.
Mix yogurt, sugar, chopped garlic, coriander and cumin. Pour in lemon juice, salt and pepper.
Смешайте йогурт, сахар, рубленный чеснок, кориандр и тмин. Влейте лимонный сок, посолите и поперчите.
Cut the chicken into portions, rub thoroughly with marinade and leave for two hours.
Курицу нарежьте на порционные куски, тщательно натрите маринадом и оставьте на два часа.
Fry the chicken pieces on the grill pan until golden brown, about 5 minutes on each side.
Обжарьте куски курицы на сковороде-гриль до золотистой корочки, примерно по 5 минут с каждой стороны.
Transfer to a baking sheet and place in the oven for another 30 - 40 minutes.
Переложите в противень и отправьте в духовку еще на 30 - 40 минут.
Serve with fresh vegetable salad.
Подавать с салатом из свежих овощей.