Prepare all ingredients.
Подготовьте все инргедиенты.
Rub the cottage cheese through a sieve.
Протрите через сито творог.
To the pureed cottage cheese, add soft cottage cheese, 1 egg, vanilla syrup, sugar substitute, semolina, whisk everything with a whisk until a homogeneous mass is formed. Let stand for 20 minutes for the semolina to swell.
К творогу, который протёрли, добавьте мягкий творог, 1 яйцо, ванильный сироп, заменитель сахара, манку все взбейте венчиком до образования однородной массы. Дайте постоять что бы манка набухла минут 20.
Dilute gelatin in peach syrup; approximately 300-400 ml of syrup will be required. It took me 6-7 grams. gelatin. Place the mixture in the baking dish about halfway to leave room for the peaches and jelly.
Разведите желатин в сиропе из-под персиков, примерно потребуется 300-400 мл сиропа. У меня потребовалось 6-7 гр. желатина. Выложите массу в форму для запекания примерно на половину, что бы осталось место для персиков и желе.
Preheat the oven to 180 degrees, bake the curd mass in the oven for 30-40 minutes.
Разогрейте духовку до 180гр, в духовку поставьте запекаться творожную массу на 30-40 минут.
Remove the curd mass from the oven and cool to room temperature. Cut the peaches into slices and place on a curd base, pour in syrup and gelatin and refrigerate overnight.
Достаньте из духовки творожную массу и остудите до комнатной температуры. Нарежьте персики дольками и выложите на творожную основу, залейте сиропом с желатином и поставьте в холодильник на ночь.
Serve cold as a dessert with tea or coffee. Perfect.
Подавать холодным как десерт к чаю или кофе. Идеально.