Prepare all ingredients.
Подготовьте все инргедиенты.
Separate the whites from the yolks. Add cottage cheese, sugar, semolina, vanillin, coconut flakes to the yolks, beat everything with a blender to obtain a soft, homogeneous consistency.
Отделите белки от желтков. К желткам добавьте творог, сахар, манку, ванилин, кокосовую стружку, все взбейте блендером, чтобы получилась нежная однородная консистенция.
Beat the egg whites with a mixer, first at low speed, then add a pinch of salt and increase the mixer to maximum speed. Beat until stiff peaks form. Carefully combine the whites with the curd dough. Place in a greased pan and cook in the oven at 180 degrees for 40 minutes.
Белки взбейте миксером, сначала на маленькой скорости, затем добавьте щепотку соли и увеличьте миксер до максимальной скорости. Взбивайте до образования крепких пиков. Аккуратно соедините белки с творожным тестом. Выложите в смазанную маслом форму и готовьте в духовке, при 180 градусах на 40 минут.
Serve with coconut, fresh berries or condensed milk!
Подавайте с кокосовой стружкой, свежими ягодами или сгущенкой!