Prepare all ingredients.
Подготовьте все инргедиенты.
Grind the cookies in a blender and add melted butter.
Перемелите печенье в блендере и добавьте растопленное сливочное масло.
Place on the bottom of the mold and refrigerate for 20 minutes.
Уложите на дно формы, уберите в холодильник на 20 минут.
Beat the cottage cheese in a blender with sugar and vanilla sugar. Whip the sour cream. Soak the gelatin in warm water.
Творог взбейте в блендере с сахаром и с ванильным сахаром. Взбейте сметану. Замочите желатин в теплой воде.
Then combine everything (cottage cheese + sour cream + gelatin) and beat. Remove the cookie sheet from the refrigerator and place the mixture on top. Place in the refrigerator for a couple of hours.
Потом всё соедините (творог+ сметану+ желатин) и взбейте. Достаньте из холодильника форму с печеньем и выложите полученную смесь сверху. Поставьте в холодильник, на пару часов.
Take frozen berries, cut them, put them on the cake. Dissolve the jelly and pour over the cake. Place in the refrigerator for 2-3 hours.
Возьмите замороженные ягоды, порежьте, выложите на торт. Разведите желе, и залейте торт. Уберите в холодильник на 2-3 часа.
Serve with tea and in a good mood.
Подавать с чаем и с хорошем настроением.