Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Prepare yeast dough. Mix flour, yeast, salt and sugar in a bowl. Beat the water, eggs and melted butter with a fork in another bowl. Knead the dough by combining dry and liquid ingredients. Roll out the dough into a layer 1 cm thick.
Приготовьте дрожжевое тесто. Муку, дрожжи, соль и сахар смешайте в миске. Воду, яйца и растопленное масло взбейте вилкой в другой миске. Замешайте тесто, соединив сухие и жидкие ингредиенты. Тесто раскатайте в пласт толщиной 1 см.
Divide the layer into small pieces. Roll these parts into a ball. Make cuts on the sides with a knife.
Разделите пласт на небольшие кусочки. Эти части сверните калачиком. Сделайте по бокам надрезы ножом.
Place the rolls on a baking sheet and bake in a preheated oven at 180 degrees for 40 minutes.
Выложите калачи на противень и выпекайте в разогретой духовке при 180 градусах 40 минут.
Sprinkle with powdered sugar before serving.
Перед подачей посыпать сахарной пудрой.