Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Thaw the layers of puff pastry. Roll out the layer in one direction. Cut the rolled out layer into 4 squares.
Разморозьте пласты слоеного теста. Раскатайте пласт в одном направлении. Разрежьте раскатанный пласт на 4 квадрата.
For the filling, grate the cheese on a coarse grater. Leave some grated cheese to decorate the puffs. Add cottage cheese. Separate the white from the egg and add to the cheese mixture, mix everything well.
Для начинки натрите сыр на крупной терке. Оставьте немного тертого сыра для украшения слоек. Добавьте творог. От яйца отделите белок и добавьте к сырной массе, все хорошо перемешайте.
Place 1-2 spoons of cheese filling on half a square of dough, fold the triangle and press the edges a little with your fingers, bringing the edges together.
Выложите 1-2 ложки сырной начинки на половинку квадрата теста, сверните треугольник и по краям немного примните пальцами, соединяя края.
Place the pies on a baking sheet.
Выложите пирожки на противень.
Add milk to the yolk and stir well.
К желтку добавьте молоко и хорошо размешайте.
Brush the pies with the egg-milk mixture and sprinkle with grated cheese. Preheat the oven to 180 degrees and bake for 15-20 minutes until golden brown.
Смажьте пирожки яично-молочной смесью и посыпьте тертым сыром. Разогрейте духовку до 180 градусов и выпекайте 15-20 минут до румяной корочки.
The pies are best served hot.
Пирожки лучше всего подавать горячими.