Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the onion into small cubes and fry until golden brown.
Лук репчатый нарежьте мелкими кубиками, обжарьте до золотистого цвета.
Cut the mushrooms into thin slices and fry over high heat until golden brown on both sides.
Грибы порежьте тонкими пластинками и обжарьте на сильном огне до румяности с обеих сторон.
Brown the bread in a frying pan on both sides.
Хлеб подрумяньте на сковороде с двух сторон.
Spread a thick layer of ricotta onto the hot bread and add salt.
На горячий хлеб намажьте толстым слоем рикотту, посолите.
Place fried onions on the ricotta in such an amount that it tastes best to you.
На рикотту положите жареный лук в таком количестве, чтобы вкусно было именно вам.
Place mushroom slices on top of the onion and pepper.
Сверху лука уложите пластинки грибов, поперчите.
You need to eat it right away while it's hot.
Есть нужно сразу, пока горячая.
Before serving, you can sprinkle with your favorite herbs or chopped green onions.
Перед подачей на стол можно посыпать любимой зеленью или нарезанными перьями зелёного лука.