Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Let's prepare the filling. Mix (grind) cottage cheese with sugar and a pinch of vanillin.
Готовим начинку. Перемешайте (перетрите) творог с сахаром и щепоткой ванилина.
Take a sheet of pita bread and cut it in half (into strips).
Возьмите лист лаваша, разрежьте пополам (на полоски).
Place our curd mass on the corner of the pita bread and wrap it into a triangle.
На уголок лаваша положите нашу творожную массу и заверните в треугольник.
Fry the curd triangles on both sides until golden brown!
Обжарьте творожные треугольники с 2-х сторон до образования румяной корочки!
The golden brown crust turns out crispy and appetizing. For children and adults for breakfast with tea or coffee, it’s a godsend!
Румяная корочка получается хрустящей и аппетитной. Детям и взрослым на завтрак к чаю или к кофе просто находка!