Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Mix flour with salt and semolina, make a well and pour warm milk into it. Knead the dough a little with a fork. Then add yeast and sugar, vegetable oil. Knead the dough with your hands, roll into a ball and place in a warm place for 2 hours.
Муку смешайте с солью и манкой, сделайте лунку и налейте туда теплое молоко. Немного замешайте тесто вилочкой. Затем добавьте дрожжи и сахар, растительное масло. Замесите тесто руками, скатайте шар и отправьте в теплое место на 2 часа.
Roll out the dough, grease it with mayonnaise and ketchup, put chopped sausages, onions, tomatoes, sprinkle with grated cheese and herbs on top.
Раскатайте тесто, смажьте его майонезом и кетчупом, положите нарезанные сосиски, лук, помидоры, сверху посыпьте натертым сыром и зеленью.
Bake the pizza for 5 minutes at maximum temperature. Bon appetit!
Выпекайте пиццу 5 минут при максимальной температуре. Приятного аппетита!
Serve the pizza hot when it has an amazing aroma.
Подавать пиццу горячей, когда она издает изумительный аромат.