Prepare all ingredients.
Подготовьте все ингредиенты.
Cut the meat into small pieces, place in a cauldron, add salt to taste and fry in oil until golden brown for about 10 minutes.
Мясо нарежьте небольшими кусочками, поместите в казан, посолите по вкусу и обжарьте в масле до золотистой корочки минут 10.
Then add chopped onions and carrots to the meat. Fry for 5 minutes, stirring.
Затем к мясу добавьте нарезанные лук и морковь. Обжаривайте 5 минут, помешивая.
Then add water and leave to simmer for 30 minutes.
Затем добавьте воды и оставьте тушиться 30 минут.
Meanwhile, peel the potatoes and cut them into small strips.
Тем временем почистите картофель, нарежьте его небольшой соломкой.
Add the potatoes to the meat and continue to simmer for another 15-20 minutes until cooked through.
Добавьте картофель к мясу, и продолжайте тушить еще 15-20 минут до готовности.
At the end of cooking, add bay leaf and seasonings to taste.
В конце приготовления положите лавровый лист и приправы по вкусу.
When serving, stewed potatoes with meat can be decorated with herbs.
При подаче тушеный картофель с мясом можно украсить зеленью.