Prepare and measure all ingredients. Instead of a grill pan, you can use a regular frying pan. Instead of Chinese cabbage, you can take young white cabbage or iceberg lettuce, etc.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Вместо сковороды-гриль можно использовать обычную сковороду. Вместо пекинской капусты можно взять молодой белокочанной или салата айсберг и т.п.
Pre-fry the chicken breast in a grill pan, cut into small pieces.
Куриную грудку предварительно обжарьте на сковороде-гриле, нарежьте на мелкие кусочки.
Grate the cheese.
Сыр натрите на терке.
Chop all other ingredients (chinese cabbage, cucumber, tomato).
Нарежьте все остальные ингридиеты (пекинская капуста, огурец, помидор).
Mix sour cream with ketchup or tomato paste, squeeze out the garlic and stir.
Сметану смешайте с кетчупом или томатной пастой, выдавить чеснок и перемешайте.
Grease the pita bread with the resulting paste and sprinkle with cheese.
Лаваш смажьте полученной пастой, посыпьте сыром.
Place cabbage, chicken, cucumber, and tomato in alternate layers on the pita bread. Roll the pita bread and fry in a grill pan on both sides for 3 minutes.
Выложите на лаваш поочередно слоями капусту, курицу, огурец, помидор. Лаваш сверните и поджарьте на сковороде-гриль с обеих сторон по 3 минуты.
Serve hot. Before serving, cut the shawarma in half at an angle. Serve with sauces of your choice.
Подавайте горячей. Шаурму перед подачей разрежьте пополам под углом. Подавайте с соусами на свой вкус.