Prepare and measure all ingredients. Rinse vegetables and meat well.
Подготовьте и отмерьте все ингредиенты. Овощи и мясо хорошо промойте.
Fry finely chopped onion in vegetable oil with added flour. Grate the carrots on a coarse grater and fry along with the onions.
Мелко нарезанный лук обжарьте на растительном масле с добавлением муки. Морковь натрите на крупной терке и обжарьте вместе с луком.
Slice the thigh fillet.
Нарежьте филе бедра.
Pour water into a saucepan, add the chopped fillet, bring to a boil, skimming off any scum.
Налейте воду в кастрюлю, добавьте нарезанное филе, доведите до кипения, снимая накипь накипь.
Chop the potatoes and add them to the pan.
Нарежьте и добавьте в кастрюлю картофель.
At the end of cooking, add onions and carrots, salt, pepper and seasonings to taste.
В конце варки добавьте лук с морковью, соль, перец и приправы по вкусу.
Serve with herbs and your favorite seasonings.
Подавайте с зеленью и любимыми приправами.